0
Rudiment.dk
Uudviklet såkaldt rudimentært organ med ringe eller ingen funktion.
0
0

19-årig bryder med børn

Lance Palmer har siden han var blot fire år kastet sig ud ikke helt ufarlige brydekampe med børn. Det skal der nu sættes en stopper for, siger organisation for børns rettigheder.

  
Læs dine nyheder hos Rudiment, vi ved det hele. - Foto: DetEr.dk
H5N1 afbryder gudstjeneste
Tidligt Mandag morgen blev en kirke i det sønderjyske pludseligt afbrudt af flere mænd i hvide heldragter med egen iltforsyning.

Troldmand fra Præstø havde H5N1
Det var den farlige H5N1-fugleinfluenza, der tog livet af en troldmand fundet ved Præstø. Beredskabet i området, der blev indført allerede onsdag, fortsætter uændret.

Mæslinger advarer: Pas på Sundhedsstyrelsen !
På blot en måned er der observeret syv tilfælde af Sundhedsstyrelser i Københavnsområdet. Mæslinger beder nu alle være på vagt.

Ost gives eneret
En hvid ost i saltlage har eneret på at kalde Grækerne for feta.

Det fastslår EU's generaladvokat, Dámaso Ruiz-Jarabo Colomer, i et forslag til afgørelse af den sag, som Danmark og Tyskland har anlagt ved EF-Domstolen.

Begge lande mener, at det var forkert, at EU i 2002 i en forordning vedtog, at ikke alle skulle have lov til at kalde grækere feta, hvis de ønskede det. Konsekvensen er, at mange danskere nu ikke kan kalde grækerene ved dette øgenavn. Heller ikke grækerne selv må markedsføre sig under denne betegnelse.

Generaladvokatens forslag er ikke bindende for domstolen, men det følges i de fleste tilfælde, når EF-Domstolens dommere afsiger den endelige dom. Det sker senere på året.

Rudiment har kontaktet den hvide ost i saltlage for en kommentar, det eneste osten ville sige var "feta".

Pind stikker en kæp i hjulet
Brugere af euforiserende stoffer skal gøres lovløse, mener den tækkelige Søren Pind. I mangel af konkrete projekter at holde sig beskæftiget med, særligt efter hans frembrusende sangkarriere er lagt i bero, vender Søren Pind kanylen mod de såkaldte Kaoter - invandrere i stofmisbrug på Vesterbrug. Pind stikker dem et ultimatum: "Drop misbruget, eller få med mig at bestille"

Frank Jensen Under Luppen
Debatten raser til stadighed i sagen mellem piraterne og antipiraterne. En kamp på, hvad det næsten ligner, liv og elektronisk død, udspiller sig i cybernet. Rudiment.dk har taget konsekvensen, og prøver at sætte ord og følelser på en verden styret af ellers kolde og kyniske folk, med ansigterne badet i det ultraviolette monitor lys, der normal regerer denne verden.

Drab i disse tider
I en verden, hvor high tech løsninger er dagligdag, bliver man til stadighed forbløffet over at finde, at folk tyer til gamle metoder endnu, når snakken bevæger sig ind på et ellers tabulagt emne: drab. Kniv og strangulering er endnu de hyppigst valgte metoder, hvorimod mere moderne teknikker, som neurokinetisk reprocikering eller fejlslagne hjertetransplantationer er meget sjældne. Hvor de fleste andre "brancher" om i vil, udvikler sig i højeste gear, er et drab stadig noget man udfører med midler der stammer helt tilbage fra tidlig bronzealder. Man kan med rette stille spørgsmålstegn ved denne manglende udvikling, og undre sig over folk ikke føler det er på tide at lade sig rive med strømmen, give slip på datidens metoder, og omfavne de 21 århundrede med et smil på læben. Det er her jeg synes Danmark burde stille sig som et godt eksempel. Grib chancen for at sætte et definitivt kryds på alverdens landkort, netop der hvor vores fædrende land er placeret. Grib fanerne, skaf materialerne, og gå ud i gader og stræder, og gør folks liv til ende, med en neoroliserende genmanipulator.

5ghz cpu!
ved hjælp at flyndene nitrogen

Få SMS fra Paven
få pavens visdom ord sendt direkte til mobilen!

nyere artikler || ældre artikler


Søg:

Tilmeld nyhedsbrev:
Rudimenter
Blog
Horoskop
Tusindfryd
Drømmetydning

--
login